CONTABILITATE PFA

CONTABILITATE PFA

Evidenta contabila si servicii de consultanta pentru PFA-uri la preturi avantajoase. Suntem orientati spre succesul clientilor, in permanenta conectati la modificarile legislative,sesizand implicatiile acestora asupa PFA-ului dumnevoastra.

detalii

CONTABILITATE PRIMARA

Contabilitatea primara este in sens general un domeniu/sector de activitate economic/a care sta la baza tuturor operatilor contabile realizate de/in orice firma. Contabilitatea primara cuprinde :intocmirea documentelor contabile primare; evidenta clientilor; evidenta furnizorilor; gestiunea stocurilor.

detalii

CONTABILITATEA FINANCIARA SI GESTIUNE

Contabilitatea financiara presupune, in ansamblu, o prezentare fidela a patrimoniului, a situatiei financiare si a rezultatului exercitiului. Aceasta prezentare se realizeaza prin intermediul documentelor de sinteza. Contabilitatea financiara are rolul de a furniza informatii necesare in elaborarea deciziilor economice. Pe langa aceasta utilizare interna, informatia contabila financiara  …

detalii

CONSULTANTA DE MANAGEMENT SI AFACERI

Consultanta in management si afaceri s-ar putea defini ca fiind “creare de valoare pentru organizatii” intrucat personalul competent din acest punct de vedere aplica cunostiinte,  tehnici si  atuuri pentru a imbunatati performanta organizatiilor. Acest lucru este realizat prin oferirea de consiliere obiectiva si/sau implementarea solutiilor de business.

detalii

ORGANIZARE / REORGANIZARE ACTIVITATE

Serviciile de organizarea si de reorganizare ale activitatii vin in ajutorul clientilor care intampina dificultati in structurarea si sistematizarea planului de afacere. Activitatile structurate in cadrul serviciilor de organizare si reorganizare activitate se construiesc in jurul obiectivelor si al planului de dezvoltare a societatii respective.

detalii

SERVICII DE SALARIZARE SI RESURSE UMANE

Serviciul de salarizare este un domeniu care presupune cunoasterea  legislatiei in vigoare si implica o evidenta a personalului si taxelor aferente,  realizate corect si la timp. In cadrul serviciilor de salarizare se realizeaza  intocmirea si depunerea tuturor declaratiilor si rapoartelor conform termenele legal stabilite.

detalii

SERVICII DE REFACERE CONTABILITATE

Activitatea de refacere contabilitate presupune verificarea inregistrarilor existente si corectarea erorilor lor in conformitate cu legislatia in vigoare in vederea aducerii la zi a situatiei contabile. In urma analizei  desfasurata in mod amanuntit prin verificarea fiecarui act in parte, firma isi  va putea desfasura activitatea in mod corect conform legislatiei.

detalii